Hızlı pvc kapı sistemleri kolay giriş çıkış gerektiren ve yoğun olarak kullanılan yerlerdeki kapılarda tercih edilmektedir. Özellikle soğuk hava depoları, market depoları, mavan depoları, ardiye ve şantiye kapıları, malzeme depoları gibi yerlerde kullanılmaktadır. Adından da anlaşılacağı gibi Hızlı Tip PVC Kapı Sistemleri sürekli açılıp kapanmaya elverişli dış hava şartlarına dayanıklı, deforme olmayan pvc brandalardan üretilmektedir.

Hızlı pvc kapı sistemleri katlanır ve sarmal tip olarak iki ayrı kullanımı vardır. Sarmal tip bir motor ve sarıcı ünite ile çalışmaktadır. Sarmal tip kapılarda branda motor hareketine göre hareket eden sarıcı üniteye nizami bir şekilde sarılması ile çalışır. Katlanır tip pvc kapılar ise belirli aralıklarla katlama bölümleri oluşturulan branda kapıların motor hareket ettikçe katlanarak toplanması prensibini baz alarak çalışmaktadır.

Bu tip kapılar büyük ölçekli giriş çıkış için oluşturulmış kapı açıklıklarında tercih edilir. Endüstriyel kapılara nazaran çok daha hızlı açılıp kapanan bu kapılar ile araç giriş çıkışı, malzeme giriş çıkışı daha akıcı olmaktadır. Bu da zaman ile yarışan günümüz firmalarınca çok önemli bir konudur. Ayrıca Endüstriyel kapılara göre çok daha ekonomik olan bu ürünler istenilen renkte üretilebilmektedir.

Ürünlerimiz CE ve TSE belgeli olup avrupa ürünlerdir. Hızlı pvc kapı sistemleri hakkında daha detaylı ve teknik bilgiye sahip olmak için müşteri hizmetlerimizi arayabilir veya hızlı pvc kapılar için oluşturulmuş pdf dokümanı inceleyebilirsiniz.

 

 


BAZI MAKALELER

08 Ağustos 2016
Çelik Kepenk Sistemleri | Çelik Kepenk Ankara | Otomatik Çelik Kepenk

Çelik Kepenk Nedir? Nasıl Çalışır? Avantajları Nelerdir?

08 Ağustos 2016
Otomatik kepenk sistemlerinin arıza durumları

Otomatik kepenk sistemlerinin arıza durumları ve yapılması gerekenler

03 Ağustos 2016
OTOMATİK KAPILAR

Otomatik Kapı Seçimi Nasıl Yapılmalıdır? Kontrol Grupları Nelerdir? Montaj Sırasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

16 Ağustos 2016
Otomatik endüstriyel kapılar hakkında genel bilgiler

Otomatik endüstriyel kapı nedir? Endüstriyel kapı seçiminde nelere dikkat edilmelidir?

02 Ağustos 2016
Çelik kepenk Ankara'da imalatını yapan firmalar.

Çelik kepenk imalatı konusunda hizmet veren firmamız Ankara'da bulunmaktadır. Çelik kepenk nedir? Nasıl üretilir.

07.09.2016
OTOMATİK KAPILARDA FİRMA GÜVENCELERİ

FİRMA SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

01.09.2016
OTOMATİK HIZLI PVC KAPILAR

OTOMATİK HIZLI PVC KAPI NEDİR? NERELERDE KULLANILIR?