Garaj kapısı sistemleri pek çok ortamda sıklıkla kullanılan otomatik kapı sistemlerindendir. Özellikle büyük ölçekli kapıya sahip, depo, hangar, itfaiye garajı, askeri garajlar vb. yerlerde tercih edilmektedir. Bunun haricinde özel konut (villa) gibi yerlerde de sıklıkla tercih edilen bu ürünlerin villalarda tercihlerinin başında gelen sebep dekoratif olmaları ve uzun ömürlü olmalarıdır. 

Garaj kapısı sistemleri dolgulu endüstriyel paneller kullanılarak, özel ve kuvvetli santral motorların uzaktan kumanda ile algıladığı komutları uygulaması prensibine bağlı olarak çalışmaktadır. Bu motorlar çok yüksek ağırlıkları taşıyabilmektedir. Endüstriyel paneller kapı yanındaki kızakların istikametinde hareket ederek kapının kapanma ve açılma hareketini yapmasını sağlamaktadır. Paneller arası sürgülerin birbirine sıkı ve doğru geçmiş olması çok önemlidir. Ekonomik fiyat vermek adına TSE belgesi olmayan panellerin tercih edilmesi garaj kapısının montajdan kısa süre sonra arıza vermesine ve hatta kapının büyük bir risk taşıyarak düşmesine sebebiyet vermektedir. Düşen endüstriyel kapı altındaki aracınız zarar görebileceği gibi kapı altında kalan canlılar da zarar görebilir. Bu konuda garaj kapısı montajını işinin ehli firmaların yapmasını tercih etmelisiniz. 

Firmamız pek çok toplu garaj kapısı ihalesinden alnının akı ile çıkmış, garaj kapısı montajını profesyonel bir şekilde yapabilen tecrübeli personellere sahip kurumsal bir firmadır. Ürünlerimizin tamamı yeni yönetmelik gereğince CE ve TSE belgelidir. Personellerimizin tümü aylık bilgilendirme derslerine tabi olup yenilenen teknolojiye hemen adapte olmaktadır.

Siz de otomatik garaj kapısı sistemleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, müşteri danışma hattımızı arayabilir ya da garaj kapısı sistemleri için hazırlamış olduğumuz pdf dokümanı incelebilirsiniz.


BAZI MAKALELER

15 Ağustos 2016
Otomatik panjur arızaları

Otomatik panjurlarda en sık rastlanan arızalar nelerdir? Otomatik panjur arızalarında yapılması gerekenler nelerdir?

08 Ağustos 2016
Otomatik kepenk sistemlerinin arıza durumları

Otomatik kepenk sistemlerinin arıza durumları ve yapılması gerekenler

08 ağustos 2016
Kollu Bariyer Sistemleri Ankara | Bariyer Ankara | Otopark Bariyeri Ankara

Kollu bariyer kullanım yerleri ve özellikleri

16 Ağustos 2016
Otomatik endüstriyel kapılar hakkında genel bilgiler

Otomatik endüstriyel kapı nedir? Endüstriyel kapı seçiminde nelere dikkat edilmelidir?

07.09.2016
OTOMATİK KAPILARDA FİRMA GÜVENCELERİ

FİRMA SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

01.09.2016
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KULLANILAN KEPENK SİSTEMLERİ NELERDİR ?

30 Temmuz 2016
Otomatik kepenk nasıl çalışır?

Otomatik kepenk sistemleri çalışma prensipleri, otomatik kepenk nasıl çalışır?