Otomatik kapı, fotoselli kapı, garaj kapısı ve kepenk sistemleri

Sivas / Zara / Merkez Köyler / Kümbet Köyü Otomatik kapı, fotoselli kapı, garaj kapısı ve kepenk sistemleri


Otomatik kapı, insanların, araçların geçişlerini kolaylaştırmak ve kontrolün sağlanması amacı ile otomatik ( bir sensör veya kontrol sistemi ile ) olarak çalışan tüm kapı sistemlerine verilen genel isimdir. Otomatik Kapı Sistemlerinin en büyük özelliği giriş çıkışlarda sağladığı kolaylıktır. Onun dışında güvenlik açısından oldukça kullanışlı olması ve zaman tasarrufu sağlıyor olması da tercih nedenlerinden biridir. Günümüz modern mimarisi ve gelişen teknoloji insanları Otomatik Kapı kullanmaya teşvik ederken, otomatik kapı kullanılacağı alana, montaj yapılacak yerin hacmine, ihtiyaç duyulan ev, konut, site, iş yeri, fabrika, depo, alışveriş merkezi gibi bir çok alanda kullanılmaktadır. Hayatın hızı insanları sosyal ve iş hayatlarını yaşarken pratik olmaya zorlarken bu durumun içinden en kolay çıkma yolu Otomatik Kapılardır.

Otomatik kapı sistemlerini güvenilir firmadan teslim almak, gelecekte oluşabilecek riskleri en aza indirmektir. Siz De Alen Kapı'yı seçin, rahat edin.


Otomatik Kapıların ihtiyaca göre şekillenebilecek modelleri vardır. Ev, site, yazlık vb mekanlar için Otomatik Panjur sistemleri, bu alanların bahçeleri için Otomatik Kapı sistemleri ve otomatik garaj kapılarını tercih etmeleri mümkündür. Tercih edilen sistemlerin tamamı sensör ya da fotosellerle desteklenerek otomatik biçimde kullanıma elverişlidir. İş yerlerinde, depo, fabrika, alış veriş merkezi, dükkan vb yerlerde tercih edilebilecek sistemler Endüstriyel garaj kapıları, Fotoselli kapılar, otomatik kepenk sistemi, Hızlı (Sarmal) PVC kapılar, iş yerindeki yoğunluğu azaltmak adına kullanışlı ve elverişli çözümler sunmaktadır. Bunun dışında yine fabrika ve depolarda kullanılan Otomatik Rampa sistemleri, araç dolum-boşaltım hızını artırarak güvenli giriş çıkışların vazgeçilmezidir. Otomatik Rampa sistemleri (Mantar- Kollu) Araç trafiğinin yoğun olduğu mekanlarda giriş çıkışı kontrol etmek adına ve bilhassa kamu binalarının etrafında ya da özel konutlarda istenmeyen araç trafiği olmaması adına kullanılan sistemlerdir. Hem Konut hem de iş yerlerinde kullanma zorunluluğu olan yangın kapıları ise, diğer tüm kapılar gibi yangına ve darbelere dayanıklı ve yönetmeliği uygun şekilde tasarlanmıştır.

Otomatik Kapı Sistemleri uygulanacağı her mekanın yapı ve dokusuna uygun şekilde dizayn edilebilir. Konut ve iş yerlerinizin mimari tasarımını bozmadan estetik dokularla Otomatik Kapı sahibi olmanız mümkün. Geniş renk yelpazeleri hem kapı, hemde panjur ve çelik kepenk sistemlerine uygulanabilen tasarımlar, yangına ve her türlü darbeye dayanıklı özel malzemelerden üretildiği için uzun yıllar kullanma imkanı sunmaktadır. Düşük maliyetlerle yüksek teknolojiden faydalanmak Otomatik Kapı Sistemleri ile mümkün olacaktır. Bireysel ve kurumsal her türlü ihtiyacı en hızlı şekilde karşılayabilecek tek sistem otomatik kapı sistemleridir. Daha hızlı, etkili ve güvenli hizmet için, üretim, montaj ve zamanlamadan kar etmek için, satış ve sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyeti adına, en son teknoloji ve uygulama tekniklerinden faydalanabilmek için, konusunda uzman ve sertifikalı kapı üreticileriyle iletişim halinde kalmak faydanıza olacaktır.



BAZI MAKALELER

11 Ağustos 2016
Otomatik dairesel bahçe kapısı otomasyonları

Dairesel bahçe kapıları nerelerde kullanılır? Dairesel bahçe kapısı seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

03 Ağustos 2016
OTOMATİK KAPILAR

Otomatik Kapı Seçimi Nasıl Yapılmalıdır? Kontrol Grupları Nelerdir? Montaj Sırasında Nelere Dikkat Edilmelidir?

06 Ağustos 2016
Otomatik Fotoselli Kapılar

Otomatik Fotoselli Kapılar Nedir? Otomatik Fotoselli Kapı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir? Montajdan Kaynaklı Hatalar Nelerdir?

03 Ağustos 2016
GARAJ KAPISI ANKARA

Garaj Kapıları Nasıl Çalışır,nerede Kullanılır,bizlere Avantaj Sağlar Mı ?

08 Ağustos 2016
Çelik Kepenk Sistemleri | Çelik Kepenk Ankara | Otomatik Çelik Kepenk

Çelik Kepenk Nedir? Nasıl Çalışır? Avantajları Nelerdir?

16 Ağustos 2016
Otomatik endüstriyel kapılar hakkında genel bilgiler

Otomatik endüstriyel kapı nedir? Endüstriyel kapı seçiminde nelere dikkat edilmelidir?