Çelik kepenk sistemleri sıklıkla yüksek güvenlik gerektiren yerler için kullanılan, kimi zaman dekoratif çalışma gerektiren yapılar için de tercih edilen ürünlerdir. Çelik kepenk sistemleri otomatik kepenk sistemleri gibi kumanda ile kontrol edilebilen elektronik tüp motor sistemleri ile çalışmaktadır. Motorun iki yönlü çalışması prensibine dayanan sistem bir yöne doğru kepenk açılırken diğer yöne doğru hareket anında da kepenk kapanmış olmaktadır. 

Çelik kepenkler için tercih edilmesi gereken tüp motorların gayet güçlü olması gerekmektedir. Ekonomik fiyat vermek adına düşük güce sahip, yanlış motor kullanımlarında montajın ilk zamanlarında sorun olmazken bir süre sonra motor sistemi çelik kepenk ağırlığını taşıyamayarak arıza vermeye başlayabilir. Bu nedenle de çelik kepenk sistemleri taktırmak isteyen firma ve kurumların kesinlikle işinin ehli bir firma tercih etmesi gerekmektedir. 

Firmamız Ankara genelinde üretici olan birkaç sayılı firmadan biridir. Firmamız çelik kepenk imalatçısı olup, fabrikamızdaki çelik kepenk çekme makinesi ile kısa sürede üretim yapabilmektedir. Çekmekte olduğumuz kepenk lamel kalınlıklarını belirtilecek herhangi bir kalınlıkta çekme imkanımız vardır. Genel kullanımda 0,8 mm kalınlıkta çelikten çekilen kepenklerimiz istenildiği taktirde 2 mm kalınlığa kadar üretilmektedir.

Siz de ürüne dair aklınıza takılan herhangi bir soruyu ister ücretsiz müşteri danışma hattımızı arayarak, isterseniz de çelik kepenk sistemleri için oluşturmuş olduğumuz pdf dökümanı inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.


BAZI MAKALELER

30 Temmuz 2016
Otomatik kepenk nasıl çalışır?

Otomatik kepenk sistemleri çalışma prensipleri, otomatik kepenk nasıl çalışır?

11 Ağustos 2016
Otomatik dairesel bahçe kapısı otomasyonları

Dairesel bahçe kapıları nerelerde kullanılır? Dairesel bahçe kapısı seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

09 Ağustos 2016
Otomatik fotoselli kapı arızaları

Otomatik fotoselli kapı arızaları nelerdir ve arıza durumunda yapılması gerekenler nelerdir?

06 Ağustos 2016
Otomatik Fotoselli Kapılar

Otomatik Fotoselli Kapılar Nedir? Otomatik Fotoselli Kapı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir? Montajdan Kaynaklı Hatalar Nelerdir?

15 Ağustos 2016
Otomatik panjur nedir?

Otomatik panjur seçiminde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Otomatik panjurların kontrol şekli nelerdir? Otomatik panjur lamel renkleri nelerdir?

02 Ağustos 2016
Çelik kepenk Ankara'da imalatını yapan firmalar.

Çelik kepenk imalatı konusunda hizmet veren firmamız Ankara'da bulunmaktadır. Çelik kepenk nedir? Nasıl üretilir.

08 ağustos 2016
Kollu Bariyer Sistemleri Ankara | Bariyer Ankara | Otopark Bariyeri Ankara

Kollu bariyer kullanım yerleri ve özellikleri